На сторінці в Instagram відомої української телеведучої Катерини Осадчої, яка нещодавно стала мамою третього сина, з’явився новий допис.

На опублікованому фото вона на відпочинку з родиною – вони святкують День народження середнього сина Івана, і зробили йому приємний сюрприз.

«Іван мріяв політати на гелікоптері і до дня народження мрія здійснилася!!! @kyivchallenge дякуємо», - підписала вона відеоролик.

В ролику Катерина з чоловіком Юрієм Горбуновим і сином приїхали на аеродром, щоб покататися на гелікоптері. За словами ведучої, хлопчик давно про це мріяв, і тепер його бажання нарешті здійснилося.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

У коментарях підписники захоплюються тим, як вміє відпочивати зіркова родина.

Катя Осадча, фото: Instagram
Катя Осадча, фото: Instagram

«Як добре, що батьки в силі виконати мрії дітей», «Гроші мають властивість здійснювати мрії, навіть такі безглузді у такому віці», «Клас, я пам'ятаю, як мріяла маленькою на літаку літати, і мрії здійснилися вже в дорослому віці», - пишуть фанати.

Скрін, Instagram Осадча
Скрін, Instagram Осадча

«Боже, і це 5 років. Боюся, що Іван захоче в 15...», «Супер! Вже пора не приховувати обличчя дитини, здійснити мрії прихильників!», - додають прихильники Осадчої.

Нагадаємо, що Катя Осадча впустила українців у свою спальню, Юра Горбунов не проти.

Також Знай.иа повідомляв, що чоловік Каті Осадчої Юрій Горбунов ніжно звернувся до найближчої людини: "Ти нами командуєш".

Раніше Знай писав, Тіна Кароль з бездонним декольте на фіналі Нацвідбору показала, на що здатна: "окремий вид мистецтва"