Відомий радянський і російський артист Олександр Буйнов вирішив підтримати спортсменів на Олімпійських іграх-2022, які пройшли в Пекіні. А також він висловився про всі події, які відбуваються у світі.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є.

На цей раз там з'явився ролик з вручення медалей на стадіоні в Пекіні, а в самій публікації Олександр Буйнов вирішив висловитися на рахунок того, що РФ заборонено використовувати свій гімн при врученні медалей, а також символіку держави.

"Сан Санич✊️Олександр Большунов! Іван Якимушкин другий!!👍 Браво, хлопці, ви справжні чоловіки! Пора вже написати слова на музику Чайковського!Після політичних баталій і подій на Україні нам, думаю, не скоро ще "дозволять" гімн Росії!🙈 🤪 Давайте вже, панове піндоси, несiть санкції, та відразу усі!Шоб закрити нахрiн всi "потоки" і щоб всім нам (і вам) стало так добре, аж погано!😂" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На думку Олександра Буйнова всі санкції і заборони на Російську Федерацію безпідставні, і так бути не повинно. При цьому, світові лідери переконані у зворотному.

Медальний залік, фото: скріншот
Медальний залік, фото: скріншот

На першому місці в медальному заліку опинилася Норвегія, далі Німеччина, і на третьому Китай. Україна ж на 25 місці, українському спортсмену за кілька днів до закриття Ігор вдалося роздобути срібну медаль.

Нагадаємо, що Олександр Буйнов засвітив 72-річну "сестру" Аллу Пугачову

Раніше повідомлялося, що Олександр Буйнов грубо розніс росіян, Путін не пробачить таких слів

Також, Буйнов возз'єднався на свята з колишньою коханкою Пугачової: "завжди в хорошій компанії".