Відома українська телеведуча каналу «1+1» Марічка Падалко подякувала колегам з грузинського телеканалу, які нещодавно в прямому ефірі виразили підтримку Україні в боротьбі з російською агресією. Тоді телеведуча каналу "Mtavari Arkhi" перейшла на українську і звернулася до українського народу.

«Пам’ятаємо, що у нас є спільний ворог, і це — Росія. Тому ми як ніколи разом, і тільки разом. Обов’язково переможемо», - говорить у зверненні жінка українською мовою.

Своєю відповіддю Падалко поділилася на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям та діяльністю з цікавістю стежить понад 212 тисячі осіб.

Марічка зазначила, що зараз українцям підтримка потрібна, як ніколи раніше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

«Наша «грузинська» відповідь в ефірі @tsnua і велика подяка колегам з @mtavaritv. Їхня ведуча новин Nina Khubutia напередодні підтримали Україну в своєму прямому ефірі 🇺🇦🇬🇪. Ми спробували віддячити. “Щиро дякуємо за підтримку і допомогу, Грузія»!», - написала телеведуча, додаючи два відео – грузинський оригінал та свою відповідь колезі.

«Дякуємо, Грузія», «Дуже приємно чути такі слова підтримки Україні, це зворушує!.. Дякую», «Достойна відповідь Грузії, Марічка! Справді, підтримка така важлива для нас сьогодні! Ми сильна нація - перемога за нами», «Це дуже приємно», - підтримали її ініціативу в коментарях читачі сторінки.

Нагадаємо, раніше на грузинському телеканалі ведуча в прямому ефірі перейшла на українську: "У нас є спільний ворог".

Як повідомляв портал "Знай.ua", співачки з Японії підтримали Україну у тривожний час та заспівали гімн.

Також "Знай.ua" писав, що українці готові стати на допомогу армії при військовому вторгненні