Популярна українська телеведуча, блогер і благодійниця Маша Єфросиніна, яка займається власним проектом "Іспит на відвертість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями в своєму Instagram, де за нею стежить 1,5 мільйона чоловік.

Цього разу Маша Єфросиніна поділилася невеликими фрагментами роботи своєї колеги, журналістки Раміни Есхакзай, яка теж має досить успішний проект на YouTube, де розміщує інтерв'ю з різними цікавими особистостями. Таким чином Єфросиніна вирішила підтримати дівчину і привернути увагу аудиторії до непростої теми.

Скрін, відео YouTube Раміна
Скрін, відео YouTube Раміна

Раміна зі своєю гостею підняла гостре питання сексуального насильства над дітьми, яке досить таки актуальне в сучасному світі. У випуску батькам підказали, як вчасно розпізнати тривожні дзвіночки, а також привели невтішну статистику, в якій зазначено, скільки дітей і в якому віці піддавалися подібному. Виявилося, все ще гірше, ніж багато хто з нас думав.

"По всій країні близько 400-500 жертв сексуального насильства. Це можуть бути діти до повноліття. Історії іноді навіть не вкладаються в голові...", - сказала жінка на відео.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Маша Єфросиніна відмовилася мовчати і розповіла правду про перемогу Аліни Паш на Нацвідборі: "Грошей не вистачає"

Як повідомляв Знай.uа, Маша Єфросиніна нагадала батькам про небезпеку для дітей в Інтернеті: "Стають мішенню"

Також портал Знай.uа писав, що Маша Єфросиніна мило привітала дочку з 18-річчям, і зізналася про що шкодує: "Мене ніхто не навчив"