Зірки "МастерШеф" Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська заговорили про кохання. Відповідний пост з'явився на телеграм-портал Domino.

Незважаючи на те, що Володимир Ярославський запевняв громадськість, що вони з Ольгою Мартиновською просто друзі, в мережі активно ходять чутки про їх взаємні стосунки.

Володимир Ярославський, фото з Instagram
Володимир Ярославський, фото з Instagram

Нещодавно domino_ua опублікував міркування двох шеф-кухарів щодо правил партнерства, а також дали визначення слову любов.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Підтримка на шляху до мрії дарує крила і зігріває душу. Ольга Мартиновська @olga_martynovska та Володимир Ярославський @yaroslavskyi_vova поділилися правилами партнерства та дали своє визначення слову «любов».Love is… - коли допускаєш два шефи на одній кухні. Бо за законами партнерства та дружби подвійна порція сніданку сильніша за будь-які стереотипи.", - повідомляють там.

Ольга Мартиновська, скріншот
Ольга Мартиновська, скріншот

Раніше портал Знай.иа повідомляв, що зудья "МастерШеф" Ольга Мартиновська зізналася в проблемах без душі: "не дають спати ночами". Ресторатор і суддя проекту "МастерШеф" Ольга Мартиновська вирішила розповісти про комфорт і про те, як створити цінний бренд.

Нагадавши, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво показав архівні знімки-від дитячих сліз до підліткового мачо. Відомий ресторатор Ектор Хіменес-Браво показав, яким красенем був до того, як став відомим шеф кухарем, шанувальниці зворушені такою милотою.

Також " Знай.ІА " писав, що зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво Злив у Мережу інтимне фото з коханою: "обіцяв не постити..."