На сторінці в соцмережі Instagram відомого ресторатора, судді кулінарного шоу "Мастершеф" Ектора Хіменеса-Браво з'явився новий запис. Цього разу він поділився фото, на якому разом з ним позує невідома дівчина.

За словами відомого українсько-канадського кулінара, якому нелегко даються близькі стосунки, він обіцяв своїй таємничій супутниці не розміщувати їх спільні фото в мережі. Однак чоловік не втримався, і порушив домовленість.

Ектор постав у білому махровому халаті, і на дівчині поруч з ним – такий же наряд.

Скрін, Instagram Ектора Хіменеса-Браво
Скрін, Instagram Ектора Хіменеса-Браво

"(Так, обіцяв не постити). Але, просто залишу це тут. Всіх зі святом, будьте улюблені і щасливі. Всім спасибі, тільки тсс», - підписав кулінар інтригуючий знімок.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Деякі припустили, що на знімку якась Оленка Соїр. Однак інші, в тому числі і сам Ектор, це твердження спростовують.

"Це не вона - руки, овал обличчя і лоб у Соір зовсім інший», - пишуть люди.

Скрін, Instagram Ектор Хіменес-Браво
Скрін, Instagram Ектор Хіменес-Браво

"Уххх, серце не самотнє. Я рада. Щастя", "Ви не гей, ура!", "Любіть і будьте коханими!", - вітають кулінара шанувальниці.

"Їй 18 є?", - "На її руку подивися, явно років 30+», - додають в коментарях.

Нагадаємо, що зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво помилився в приготуванні страви дитинства українців і отримав за це: "Та не Чорний треба..."

Також, суддя МастерШеф Ектор Хіменес-Браво приготував улюблений десерт українців родом з голодного дитинства