Переможець другого сезону найромантичнішого шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч зараз користується непоганою популярністю в соцмережі.

Хоч історія кохання з головною героїнею Закінчилася далеко не хеппі-ендом і думка численної аудиторії про Андрія Задворного залишається досить неоднозначним з часткою відвертої недовіри, він все ж продовжує активно вести свій аккаунт в Instagram, де за ним стежить вже майже 50 тисяч чоловік.

Андрій Задворний, фото: Instagram
Андрій Задворний, фото: Instagram

Цього разу Андрій Задворний розмістив парочку фотографій зі зйомок "FITCHECK SHOW", творцем якого є блогер і тренер з фітнесу Ілона Чорнобай, яка також відома як учасниця телепроекту "Супермама". Задворний разом з Олексієм Тригубенко з першого сезону "Холостячки" перетворилися на бійців японського сумо, надівши спеціальні костюми і побившись на рингу.

Скріншот з Instagram, Андрій Задворний
Скріншот з Instagram, Андрій Задворний

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

В описі випуску на YouTube каналі Чорнобай також зазначено, що чоловіки судячи з усього проходили якусь вікторину, згадували школу і відповідали на цікаві питання на інтерв'ю.

"Всі бігом дивитися Fit Check Show Ілони Чорнобай! ️ ️ Було дуже весело, каверзні питання, виснажливі управління для мізків і м'язів! А ще поговорили відверто про те, про що ще не говорили 😏" - написав Андрій Задворний.

Коментарі - instagram.com/zadvornyi_andrii/
Коментарі - instagram.com/zadvornyi_andrii/

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч після невдачі з Андрієм Задворним засвітила округлий животик: "Знайшла нормального чоловіка"

Як повідомляв Знай.uа, учасник "Холостячки" показав, як задовольнити і жінку, і коня одним жестом: Андрій Задворний взяв на замітку

Також портал Знай.uа писав, що "Холостячка" Злата Огнєвіч одяглася в Чорне мереживне - відчула весну: "Розбурхує кров"