Яскрава переможниця першого сезону романтичного шоу "Холостяк" Олександра Шульгіна поділилася неймовірною новиною - вона вперше стане мамою.

У 2011 році Олександра Шульгіна здобула беззастережну перемогу в шоу "Холостяк" і отримала пропозицію від головного героя Макса Чмерковського. Тільки от не руки і серця, а виїхати в США. Відомо, що парочка була разом протягом півроку і сумно розійшлася, а після дівчина була у відносинах з Артемієм Суріним, засновником бренду "One Life", але і ця "любов" не прожила вічно.

Олександра Шульгіна, переможниця "Холостяка"
Олександра Шульгіна, переможниця "Холостяка"

Навчена гірким досвідом Шульгіна вирішила приховувати свого обранця, якого називає "суперменом", але не дуже ретельно. Пару раз він засвічувався в її блозі в Instagram, де за нею стежить понад 200 тисяч чоловік, а на День закоханих вийшло їх зворушливе спільне відео.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

І цього разу Олександра радісно заявила про новий етап їхнього спільного життя - пара чекає дитину і дівчина вже на значному терміні вагітності. Знімки з круглим животиком вона показала своїм шанувальникам, які тут же почали її вітати.

Скріншот з Instagram, Олександра Шульгіна
Скріншот з Instagram, Олександра Шульгіна

Як повідомила Шульгіна, вони з чоловіком довгий час не хотіли розповідати аудиторії про вагітність, "мовчали до останнього".

"Лос-Анджелес подарував мені не тільки Друга душі але і зірочку, серце, якої (якого) б'ється всередині 💚 я рада нарешті поділитися з вами нашим щастям. Було складно так довго не розповідати, але ми хотіли насолодитися цим чарівним моментом, тому мовчали до останнього", - написала дівчина.

Коментарі - instagram.com/alessandra_shulgina/
Коментарі - instagram.com/alessandra_shulgina/

Коментарі - instagram.com/alessandra_shulgina/
Коментарі - instagram.com/alessandra_shulgina/

Нагадаємо, фіналіст "Холостячки" Діма Шевченко приголубив ту, що вірніше і чесніше Злати Огнєвіч: "Ніколи не прикидається..."

Як повідомляв Знай.uа, учасник "Холостячки" показав, як задовольнити і жінку, і коня одним жестом: Андрій Задворний взяв на замітку

Також портал Знай.uа писав, що переможниця "Холостяка" Даша Квіткова показала соковиту попу, Добринін встиг тільки рукою прикрити: "Вона ідеальна"