Переможець шоу "Холостячка" Андрій Задворний після розставання зі Златою Огнєвіч лайкнув в instagram знімок нової дівчини Романа Свечкоренко, який також боровся за серце співачки, але отримав відмову.

Фіналіст "Холостячки" Роман Свечкоренко боровся за серце Злати Огнєвіч на проєкті, проте співачка не розділила його почуття і вибрала іншого. Обранцем "Холостячки" став Андрій Задворний.

Андрій Задворний. Фото: Instgaram
Андрій Задворний. Фото: Instgaram

Після проєкту життя учасників круто змінилося. Наприклад, Задворний і Огневич так і не змогли побудувати міцні відносини і після декількох місяців розійшлися. На даний момент Задворний ні з ким не зустрічається. У той же час фіналіст шоу Роман Свечкоренко після відмови Злати Огнєвіч все ж зміг влаштувати особисте життя і знайшов нову дівчину, на ім'я Лера, фото з якою часто публікує в мережі.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Так, судячи з усього, переможець "Холостячки" Андрій Задворний оцінив нову обраницю колеги по проєкту. Днями Лера поділилася новим фото на своїй сторінці, де позує в одному лише купальнику, лежачи на дивані. Колишній Злати Огнєвіч не втримався і поставив лайк під фото.

Швидше за все це нічого не означає, крім як незначного компліменту, проте конкурента Задворного по шоу, це могло змусити понервувати.

Раніше портал Знай писав, Злата Огнєвіч подражнить Андрія Задворного глибоким декольте після невдачі на "Холостячці": відео відправить вночі

Також ми писали, "Холостячка" Злата Огнєвіч практично зняла труси і засвітила "равлика".

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч кинула виклик тяжкому захворюванню і звернулася до українців: "Разом нам все під силу".