Відома виконавиця Анна Седокова є активною користувачкою соцмережі Instagram і має значну армію шанувальників, яку регулярно радує свіжими публікаціями і новинами з насиченого життя. За співачкою стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Анна Седокова розмістила зворушливе відео зі своїм чоловіком, латвійським баскетболістом Янісом Тіммою, який молодший за неї на десять років. Романтичні кадри були зняті на сцені, під час виступу співачки. Чоловік ніжно обіймав кохану, поки вона виконувала пісню для своїх шанувальників. Варто відзначити, що наряд Седокова обрала сміливий, навіть дещо відвертий - на відео можна чітко побачити її сідниці, які нібито приховує напівпрозора сукня чорного кольору.

Скріншот з Instagram, Анна Сєдокова
Скріншот з Instagram, Анна Сєдокова

У підписі до публікації Анна подякувала Янісу за проведені разом дні. Судячи з усього, парі вдалося ненадовго побачитися і знову розлучитися. В цілому, відразу відчувається, як трепетно співачка ставиться до свого обранця, адже такі ніжні слова можуть присвячувати тільки дорогим людям.

"Виявилося, я вмію без болю жити.. Спасибі тобі за ці 6 днів щастя. Спасибі за те що подолав океан, за те що кілометри нічого не значать. За кожні 5 хвилин разом, адже саме ти навчив мене, що навіть хвилини мають значення. Ти полетів, але мені не потрібно обіцянок повернутися. Адже наступний хід мій. Ми не зупинимося. Будемо сміливо йти до наших мрій. Адже цього ти теж мене навчив ❤️" - написала Седокова.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Коментарі - instagram.com/annasedokova/
Коментарі - instagram.com/annasedokova/

Нагадаємо, Анна Седокова потримала ручку між ніг, поки її улюблений пестить її трояндою: "Коли страждаєш"

Як повідомляв Знай.uа, Анна Седокова поскаржилася на нахабних нянь: "Кляла нас за те, що ми не купили їй квартиру"

Також портал Знай.uа писав, що Анна Седокова поскаржилася на маленькі "баклажанчики" у чоловіків: "Гірше тільки..."