Стало відомо про те, що лижник з Фінляндії відморозив собі статевий орган під час Олімпійських ігор-2022 в Пекіні.

Про це повідомляти Eonline. Після цього його довелося зігрівати грілкою.

Йдеться про фінського лижника на ім'я Ремі Ліндхольмом, i сталося це під час мас-старту на Олімпійських іграх-2022 в Пекіні.

Через сильний мороз дистанція була скорочена з 30 кілометрів до 50, і саме під час цього змагання чоловік відморозив собі статевий член.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

На проходження траси Ремі Ліндхольмому знадобилося всього 1:15 хвилин, і спортсмен бiг під крижаним вітром, що призвело до того, що його орган замерз вдруге. Такий же інцидент вже відбувався з ним минулого року.

"Ви можете тільки здогадуватися, яка частина тіла була трохи відмороженою. Це було одне з найгірших змагань, в яких ми змагалися. Йшлося просто про те, щоб подолати себе", — розповів спортсмен.

Після змагань йому знадобилася грілка, після чого його відморожені частини тіла повернулися в нормальний стан. Спортсмен ще деякий час відчував сильний біль, і коли частини тіла почали нагріватися після фінішу, біль був нестерпним.

На щастя, все закінчилося благополучно, і його життю тепер нічого не загрожує. Однак новина про це розлетілася по всьому світу.

Нагадаємо, як діяти у разі надзвичайної ситуації-пояснення ДСНС: укриття, захист дітей та "тривожна валізка"

Раніше повідомлялося, що каратисти завоювали нові медалі для України, поклавши суперників на лопатки: пишається вся країна

Також, біатлоніст завоював 5 золотих медалей на Олімпіаді-2022 у Пекіні: вперше в історії, українські спортсмени на куражі