Американська гірськолижниця впала під час спуску на Олімпійських іграх-2022 в Пекіні. Про це повідомляє Суспільне спорт.

Йдеться про дебютантку Олімпіади 24-річній Ніні О'Брайен, яка виступала на фмналі. Під час падіння О'брайен невдало впала на ліву ногу. І найімовірніше отримала перелом-про це свідчать кадри з моменту її виступу.

До падіння у американської гірськолижниці були шанси отримати медаль. Перший спуск закінчився з шостим результатом, що дало можливість спортсменці потрапити в топ-30 претендентів. Однак після другої спроби дівчина була дискваліфікована і отримала травму.

Після падіння американська гірськолижниця довгий час перебувала в нерухомому стані. До неї підбігли медики для того, щоб надати допомогу, що тривала близько 15 хвилин. Згодом американську спортсменку винесли з траси на ношах.

Відзначимо, що 4 лютого почалися двадцять четверті за рахунком зимові Олімпійські ігри в Пекіні, а також у містах Чжанцзякоу і Яньцині. Вони триватимуть до двадцятого лютого і в ньому розіграється сто дев'ять комплектів медалей з зимових видів спорту.

Нагадаємо, українська лижниця фінішувала з закривавленим обличчям на Олімпіаді-2022, але перемогу здобути не вдалося

Портал Знай.uа повідомляв Олімпіада - 2022 у Пекіні: суперкомп'ютер оцінив шанси України і назвав переможця.

Як повідомляв Знай.га, Олімпіада в Пекіні принесла Україні гіркий урок-фігуристки достроково залишають змагання: головне за другий день