Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна поділилася своїми враженнями від прослуховування промови президента країни-агресора Росії Володимира Путіна з приводу визнання незалежності «Л/ДНР». Свій пост вона опублікувала в соціальній мережі Instagram, де у неї більше півтора мільйонів передплатників.

Серед іншого Путін заявив, що держави Україна ніколи не існувало, а створив його лідер більшовиків Володимир Ленін.

"Коли прослухала самий кінчений урок з історії... хто-небудь, поновіть вчителю календар і глобус!", - обурилася ведуча.

Скрін, Instagram Єфросиніна
Скрін, Instagram Єфросиніна

"Власне, і вчителі давно пора оновити", - погоджуються українці.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

"Або дайте дідові таблеток", "Йому потрібні пігулки в мозок!", "Щурячої отрути", "Ви знаєте, мені здається дід там вже щось приймає, міцне і давненько, таке городити - це або талант мати, або під речовинами", "Так, такого марення я навіть уявити не могла", - додають інші.

Скрін, Instagram Єфросиніна
Скрін, Instagram Єфросиніна

"І нам не весело, ну точно мені... Я півночі проревела, так як мій світ погрожують знищити війною, кажуть, що "України не існує" і явно не Україна мені це говорить. Я живу в своїй країні 42 роки, народила п'ятьох дітей на своїй землі і не розумію, чому моє щасливе життя розгойдують... і я не хочу жити в іншій країні, я люблю свою Україну", - зізнається одна з читачок.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна розповіла про важкий досвід домашнього насильства:"Востаннє проломив мені череп". Телеведуча розповіла про важливі події, які трапилися в 2021 році

Раніше Знай писав, Маша Єфросиніна роздяглася до ліфчика, щоб показати, що її бісить: "я бачу відчай". Маша Єфросиніна розповіла українкам, як полюбити себе.

Також Знай повідомляв, Маша Єфросиніна мило привітала дочку з 18-річчям, і зізналася про що шкодує: "Мене ніхто не навчив".