Дружина Віталія Кличка Наталія активно веде свою сторінку в instagram і частенько радує новими публікаціями. Так, цього разу вона показала, як розслабляється холодними зимовими днями і піднімає собі настрій.

Наталія Кличко поділилася відео, на якому, судячи з усього, створює ікебану. Жінка стоїть на кухні, а поруч велика біла ваза і квіти. Дружина Кличка зізналася, що коли за вікном погана погода, то вона піднімає собі настрій, працюючи з квітами. Вона додала, що квіти допомагають створити особливу "погоду" в будинку і нагадують, що вже скоро настане довгоочікувана весна.

Наталія Кличко. Фото: скріншот youtube
Наталія Кличко. Фото: скріншот youtube

"Коли на вулиці сіро і йде дощ, я створюю в будинку погоду за допомогою квітів, це піднімає мені настрій і нагадує, що скоро весна. Як підняти собі настрій в сірі будні? Шукайте кінцевий результат в моїх Stories", - підписала публікацію дружина Кличка.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Користувачі Мережі захопилися хобі Наталії Кличко і відзначили, що у неї виходить дуже красиво.

"Відразу видно людину в гармонії з собою", "дуже красиво!❤️ Поєднання нереально красиве!",- написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, дружина Віталія Кличка показала, які наїла щічки, працюючи вдома: "Занадто захоплена".