Відомий український гурт "Океан Ельзи" та її беззмінний лідер Святослав Вакарчук виступлять у Києві просто неба. Виступ буде безкоштовним і насолодитися музикою може кожен охочий. Про це йдеться на сторінці zirkovyi_shlyah в instagram.

Відзначається, що рішення колективу виступити стало спонтанним, рокери не готувалися. Музиканти пропонують зустрітися на пішохідно-велосипедному мосту у вівторок, 22 лютого о 15:00. Все абсолютно безкоштовно, тому будь-який охочий може прийти і насолодитися хітами з улюбленою групою.

Святослав Вакарчук, фото: Instagram
Святослав Вакарчук, фото: Instagram

"Сьогодні група "Океан Ельзи" зіграє в Києві під відкритим небом.
Рішення @okeanelzy_official було спонтанним, тож рокери повідомили - 22 лютого о 15: 00 запрошують усіх на пішохідно-велосипедний міст. Мовляв, там відбудеться їхній виступ. Обіцяють фанам"заспівати кілька пісень, просто разом з нами всіма". Класний шанс відволіктися і побачити музикантів наживо", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

До слова, до такого спонтанного рішення групу могла підштовхнути напруженість в країні, яку створює лідер РФ разом з ватажками самопроголошених "Л/ДНР". Музиканти, по всій видимості, вирішили трохи відволікти українців від останніх новин.

Раніше Знай писав, Святослав Вакарчук з "Океан Ельзи" нагадав, яких геніїв музики набрав у команду на шоу "Голос країни-12": "Аж до фіналу".

Також ми писали, Святослав Вакарчук зібрався "знищити" Океан Ельзи: "Не вимагає пояснень".

Нагадаємо, Святослав Вакарчук показав, кого зібрав у команду на "Голос країни-12".