У соціальній мережі розмістили дуже цікавий пост, в якому йдеться про Меган Фокс та її пластичні операції.

Відповідний пост розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Меган Фокс - відмінний приклад того, як пластика може виглядати гармонійно і в міру. Актриса прекрасно виглядала і до б'ютіфікації, але звання секс-символу нульових отримала після штрихів в кабінеті хірурга. Меган тричі зверталася до допомоги хірурга. У 2007 році їй звузили спинку носа, в 2009 кінчик, а через рік скорегували форму ніздрів. Не обійшлося і без філерів - вони додали додатковий обсяг губ і чіткості. Робота хірургів і хороший смак Меган створили неймовірне", - підписали публікацію в соціальній мережі.

Незважаючи на докладний опис, шанувальники Меган Фокс відмовилися визнавати, що вона користується пластичними операціями, і написали про це у відгуках.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Меган Фокс, instagram.com/meganfox
Меган Фокс, instagram.com/meganfox

"Я не бачу пластики в ній. Тільки форму губ підкоригувала. Решта-правильний макіяж, татуаж і т. д.", "та майже не змінилася) тільки обличчя стало нерухомим через ботокса", "потім, як у Лінди євангелісти тіло з роками деформується. З природою сперечатися не можна, вона за це жорстоко мстить", "я одна не бачу різницю? Тільки брови стали іншими, що природно", "відмінний приклад того, як можна стерти з обличчя природну красу "правильної" пластикою. Після ринопластики в 2007 треба було б зупинитися", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що Меган Фокс заворожила мережу прозорим вбранням.