У мережі з'явилися відомості про те, що один з найбагатших людей світі, підприємець Ілон Маск обзавівся новою дівчиною.

Дану публікацію продемонстрували на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"У Ілона Маска нова дівчина. Нещодавно папараці зняли підприємця на борту приватного джета з таємничою незнайомкою. Подробиці - за посиланням в описі #ілонмаск", - підписаний пост в соціальній мережі.

Потрібно нагадати про те, що Ілон Макс розлучився зі своєю дружиною у вересні 2021 року. Є відомості про те, що він жив душа в душу зі співачкою Граймс. Однак, на превеликий жаль, їх шлюб розпався.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Ілон Маск. Фото: YouTube
Ілон Маск. Фото: YouTube

Численні шанувальники знаменитого підприємця не змогли упустити повз вуха дану новину і вирушили в розділ коментарів.

Ілон Маск, скріншот: Youtube
Ілон Маск, скріншот: Youtube

"Може з роботом власного виробництва?", "з дівчиною ?! і то добре", "в сенсі! Куди дружина вже поділася??", "У нього ж дружина була ?", "Риса. Ну просила ж його нікому не розповідати."І тут я прокинулася...", "З Брітні Спірс ) це не жарти", "нічого дивного", "блін не встигла вже жарт придумала для Твіттера авось", "з Тіматі", "це повинно мене хвилювати?! Ну не селянка з Лаосу ж..,, ", "Коли він встигає?", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що у мережі показали нову дівчину Ілона Маска і назвали її ім'я.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", Ілон Маск вперше показав на відео, яким буде життя на Марсі в найближчому майбутньому.

Також портал "Zhaj" писав, що у мережі повідомили, що ракета Ілона масці вріжеться з Місяцем.