Західні журналісти змогли розсекретити ім'я нової дівчини Ілона Маска. Про це повідомляє портал scmp.

Після того як Ілон Маск розлучився з матір'ю свого шостого сина - канадською співачкою Граймс після трьох років відносин, його засікли в аеропорту Лос-Анджелеса з молодою дівчиною.

Західні ЗМІ активно намагалися встановити особу нової пасії американського мільярдера і з'ясували, що це 27-річна австралійська актриса Наташа Бассет.

Ілон Маск. Фото: YouTube
Ілон Маск. Фото: YouTube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Дівчина народилася в Новому Південному Уельсі, а дитинство провела в місті Сідней. Три роки тому вона переїхала в Нью-Йорк для вступу в театральну школу. Найсерйозніша робота Наталі Бассет-головна роль в кіно "Брітні Спірс назавжди", де вона зіграла роль американську співачку.

Американські ЗМІ відзначають, що незважаючи на те, що про роман Наташі та Ілона заговорили тільки зараз, насправді вони зустрічаються вже кілька місяців.

Нагадаємо, раніше Ілон Маск збирається випустити "Tesla Phone" з надзвичайними можливостями.

Як повідомляв Знай.иа повідомляв, що 95-річна Єлизавета II підхопила небезпечну хворобу- " бачилася тільки з сином...". Королева Великобританії Єлизавета II заразилася коронавірусом, незважаючи на всі обережності її оточення.

Також портал Знай.иа повідомляв, що автор хіта Rampampam Мінеллі поділилася враженнями про "життя" в Україні: "виникли проблеми". Знаменита співачка розговорилася про стресову ситуацію в Києві.