Анастасія Приходько прокоментувала слова Владимра Путіна про створення Володимиром Леніним України. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Анастасія Приходько є однією з найвідоміших українських співачок. На її офіційний пост в соціальній мережі на даний момент підписано вісімдесят Дві тисячі чоловік, які досить активно лайкають і коментують її кожен пост. Іноді дівчина спілкується з ними в форматі сторіз.

22 лютого дівчина опублікувала пост в соціальній мережі Instagram, в якому прокоментував недавні слова Володимира Путіна. Як відомо, день тому президент Росії виступив у прямому ефірі перед росіянами і оголосив "ЛДНР" незалежними, самостійними територіями. Однак перед цим він розповів свою версію історію України, в якому заявив що вона є повністю вигадкою Володимира Леніна.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Співачка опублікувала картину Володимира Леніна з червоноармійцями, на якій солдати запитують у радянського лідера: "Володимир Ілліч, Так Україна вже створена". У відповідь перший радянський глава держава відповідає з матом:"мені пох*й".

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Володимир Путін визнав "Л / ДНР" незалежними у зверненні до росіян.

Також портал Знай писав, Віктор Ющенко розцілував Петра Порошенка і сказав, чи варто боятися вторгнення Росії: "немає логіки".

Також ми повідомляли, що Анастасія Приходько показала день розпису з чоловіком: спортивні костюми і ніякого торжества.