Дружина відомого ведучого, невгамовного Володимира Остапчука, юрист і красуня Христина Горняк показала чорно-біле фото з пляжу.

Красуня Христина Горняк часто публікує у своєму Instagram фото та відео зі свого життя зі знаменитим ведучим. Нещодавно стало відомо, що дівчина поїхала на відпочинок. Проте настрій у неї у цей день не був надто святковим. Вона розмістила чорно-біле фото, на якому закрила лице крислатим капелюхом.

Христина позує, сидячи у плетеному кріслі. Вона знаходиться на пірсі. Фотограф, швидше за все це був сам Володимир Остапчук, зробив фото зверху вниз, таким самим чином прикривши обличчя дівчини.

Христина Горняк. Фото: Instagram
Христина Горняк. Фото: Instagram

Красуня поклала навхрест руки, і привернула всю увагу до кокетливого вирізу декольте. Проте у коментарі написала, що сьогодні у неї чорно-білий настрій.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Сьогодні зранку настрій чорно-білий….", - зізналася Христина.

Христина Горняк. Фото: Instagram
Христина Горняк. Фото: Instagram

Дійсно, багато хто з відомих особистостей демонстрував саме чорно-білі знимки, адже вся атмосфера в країні напружена.

"Як важливо в житті вчасно прийняти правильне рішення, були б у НАТО і не було б зараз таких проблем, та можливо були б інші, але тільки не такі...", "Тримаємося з усіх сил", "І фото найкраще 😏 трішки купальника, грудей, але чорно-біле означає смуток", "Миру нам всім", "Тримаймося", "Одеса 💙💛", "У голові лише одне питання : "Чому, чому, чому", - написали слова підтримки шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Хтось поставив сердечко зі знаком RU, проте одразу були вказані на місце - "та ні, от тут якраз жодних сердечок".

Нагадаємо, раніше Христина Горняк показала, яких зморшок варті стосунки з Остапчуком

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Остапчук висміяв Мірошниченка і його "неполадки" на Нацвідборі.

Також "Знай.ua" писав, що дружина Володимира Остапчука вже готує дитячу кімнату, але животика щось не видно