14 лютого всі закохані пари дарують один одному подарунки, пестять ніжними словами та догоджають у різний спосіб. Пара Володимир Остапчук та Христина Горняк показали, чим нагородили один одного.

На сторінці у Христини в Instagram, з'явилося миле фото до дня закоханих. Любчики мило обіймаються. Христина ж вирішила підписати фото у оригінальний спосіб, підмітивши, чудові зморщечки біля куточків очей.

Володимир Остапчук та Христина Горняк. Фото: Instagram
Володимир Остапчук та Христина Горняк. Фото: Instagram

"Хочу нам такі зморшки від усмішок та любові щодня, а не лише в день закоханих!", - написала дівчина.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Фото цього разу Христина розмістила чорно-біле. Гармонійне та дуже енергетичне. У коментарях, які не забарилися з'явитися, парою захоплювалися та бажали щастя і сімейного затишку.

"Бережіть один одного! Щастя та кохання", З днем закоханих!", "Ви класна пара!", "Які ви чудові!", - написали у коментарях шанувальники.

Володимир Остапчук та Христина Горняк. Фото: Instagram
Володимир Остапчук та Христина Горняк. Фото: Instagram

Відомо, що Христина відправилася на Мальдіви на відпочинок та набратися позитиву. Дівчина розмістила кілька фото на яких позує на блому пісочку, та з видом на море. Вона сама зізналася, що перебуває саме на цьому курорті. Імовірно, що Володимир зробив такий подарунок на День Закоханих своїй коханій.

Нагадаємо, раніше Нацвідбір підвищив шанси України на перемогу в конкурсі

Як повідомляв портал "Знай.ua", Костянтин Меладзе "поскаржився" на Віру Брежнєву, але у відповідь - поцілунок.

Також "Знай.ua" писав, що Alyona Alyona розійшлася з бойфрендом на День всіх закоханих, захотіла лишитися друзями.