Володимир Остапчук іронізував над Нацвідбором у Євробаченні. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

12 лютого в Україні пройшов фінал Нацвідбору на Євробачення. Спільним рішенням журі та глядачів на конкурс поїхала Аліна Паш, яка отримала 15 голосів. Друге місце зайняв колектив Kalush з чотирнадцятьма голосами за і Wellboy, який отримав 13 голосів.

При цьому фінальна частина національного відбору на Євробаченні запам'яталася низкою курйозів. Ведучий Тимур Мірошниченко три рази неправильно називав результати глядацького голосування, а потім таблиця на екрані, де все підраховувалося, взагалі відключилася. У підсумку Аліну Паш оголосили, не показавши результати.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Колега Тимура Мірошниченко Володимир Остапчук іронічно спародіював дану ситуацію, записавши відповідне відео.

Остапчук спародіював Мірошниченка, який у його варіанті змушений рахувати ручну бали, питати у журі, а також просити учасників, які набрали по 6 балів, підняти руки.

"А де Маша? Додому поїхала?",- запитав Володимир Остапчук наприкінці свого скетчу.

Нацвідбір на Євробачення-2022, скріншот: YouTube
Нацвідбір на Євробачення-2022, скріншот: YouTube

Відеозапис прокоментував учасник національного відбору wellboy.

"Найсильніший", - написав він.

Нагадаємо, раніше Kalush Orchestra показав сфальсифіковані бали від "Суспільного" в нацвідборі Євробачення.

Як повідомляв портал "Знай.ua", дует 2tone після феєрії на "Голос країни-12" влаштували вечірку з багатьма артистами.

Також портал Знай.uа повідомляв, що Аліна Паш показала, з чим збирається штурмувати Євробачення в Італії: "Тіні забутих предків" - не старіюча класика.