Катерина Осадча - популярна українська журналістка і телеведуча, відома завдяки шоу "Світське життя" на каналі 1+1. До повноліття з 13 років працювала в модельному бізнесі в Західній Європі, проте згодом прийняла рішення повернутися в рідну Україну.

Телеведуча заслужила визнання не тільки телеглядачів, а й фанатів в соцмережі Instragram, де за нею стежить понад 1,7 мільйона чоловік. Завдяки своєму модельному досвіду, Катерина Осадча знає все про вдалі кадри. 38-річній знаменитості завжди вдається обрати відповідний ракурс, цікаву локацію і яскраве вбрання, щоб кожна нова публікація зібрала якомога більше позитивних реакцій.

Катя Осадча, фото: Instagram
Катя Осадча, фото: Instagram

Як і інші знаменитості, Катерина Осадча відреагувала на останні новини, пов'язані з провокаційними і незаконними діями країни-агресора. Телеведуча закликала своїх шанувальників і весь український народ не панікувати, зберігати спокій і берегти свою батьківщину, якій зараз доводиться важко.

"Зберігати спокій і берегти Україну. Слава Україні!" - написала Осадча.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Скріншот з Instagram, Катя Осадча
Скріншот з Instagram, Катя Осадча

Також вона розмістила архівне відео, яке судячи з усього було знято на велике свято - 30-річчя незалежності України 24 серпня. У кадрі можна побачити винищувачів, які під час свого польоту пустили фарбу жовтого і синього кольору.

Коментарі - instagram.com/kosadcha/
Коментарі - instagram.com/kosadcha/

Коментарі - instagram.com/kosadcha/
Коментарі - instagram.com/kosadcha/

Нагадаємо, Катя Осадча відправила Юрія Горбунова в небо заради мрії сина: "Боже, і це 5 років!"

Як повідомляв Знай.uа, чоловік Каті Осадчої Юрій Горбунов ніжно звернувся до найближчої людини: "Ти нами командуєш"

Також портал Знай.uа писав, що 5-річний синочок Каті Осадчої і Юри Горбунова сів за величезний рояль, поки батьки не бачать: "Наша гордість"