Wellboy підняв тему про негатив, який супроводжується Нацвідбір на Євробаченні. Відповідне відео з'явилося на ютуб-порталі "Світське життя".

Третій учасник фінальної частини "Нацвідбору" на Євробаченні Антон Вельбой виступав з композицією Nozzy Bossy, яку презентував разом з кліпом напередодні. За словами самого співака, його сингл про силу села і простих людей, які міцно стоять на ногах. Проте, за підсумками голосування журі та глядачів він посів третє місце після Аліни Паш і Kalush.

Wellboy. Фото: Instagram
Wellboy. Фото: Instagram
Wellboy. Фото: Instagram

У програмі" Світське життя " Катерина Осадча зазначила, що після зняття Аліни Паш у Вельбоя є шанси поїхати на Євробачення. Сам співак зазначив, що це буде диво. Також він повідомив, що як на Аліну Паш, так і на інших учасників відбору звалилося багато негативу, що він вважає неправильним.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Який хейт прилетів на Аліну Паш та інших учасників також не круто. Взагалі це не круто. І такого не повинно бути. Я думаю ні в кого Нацвідбір не проходить як у нас запекло. Просто щось таке, якийсь страх несеться", - повідомив він

Wellboy, фото: Instagram
Wellboy, фото: Instagram

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Катя Павленко з Go_A розповіла про майбутню участь у Євробаченні: "Ми своє взяли".

Також ми повідомляли, що лідер гурту "Kalush Orchestra", який може поїхати на Євробачення-2022, різко відповів українцям: "По**й на них"

Крім цього, портал Знай.uа повідомляв, що "Холостячка" Злата Огневич після невдачі з Андрієм Задворним засвітила округлий животик: "знайшла нормального чоловіка". При цьому жінка зізналася, що поки вона самотня і знаходиться в статусі "Холостячки" активно говорить, що не хоче дітей і взагалі вона чайлдфрі.