Глава МЗС України Дмитро Кулеба розповів про те, що подав Володимиру Зеленському подання про розрив відносин з Україною. Про це повідомляє телеграм-портал Новини.live.

Міністр закордонних справ зазначив, що українська влада повинна була зробити це ще в 2014 році.

"Зараз ми проаналізували і зрозуміли, що таке рішення своєчасно відповідає інтересам України", - повідомив він.

Дмитро Кулеба. Фото: Цензор.net
Дмитро Кулеба. Фото: Цензор.net
Дмитро Кулеба. Фото: Цензор.net

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Помиом цього, глава українського МЗС закликав Європейський союз прийняти Украну до своїх лав.

"Я закликав Європейський союз невідкладно, відкинути всі сумніви, стриманості і скептицизм, який існує в деяких європейських столицях, і надати Україні обіцянку майбутнього членства в Європейському Союзі", - зазначив він.

Нагадаємо, 21 лютого відбулося засідання Ради Безпеки Росії, на якому обговорювалася можливість визнати "ЛДНР" незалежними. Спочатку Володимир Путін заслухав доповіді представників російського уряду, які однозначно наполягали на прийнятті даного заходу, а потім взяв час.

Скрін, Facebook Кулеба
Скрін, Facebook Кулеба

Через кілька годин він виступив у прямому ефірі перед росіянами і оголосив "ЛДНР" незалежними, самостійними територіями. Дана ситуація призвела до серйозного загострення відносин між Росією і Україною.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Анастасія Приходько" злила "таємні переговори Леніна по Україні - в РФ помилилися:"Пох*й".

Також ми повідомляли, що Джо Байден заявив Путіну, що готовий відповісти серйозно на погрози.

Крім цього, портал Знай.uа повідомляв, що в Україні можуть повністю закрити кордон з Білоруссю і РФ: поїздок не буде.