Микита Добринін закликав українців не сумувати. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український шоумен, телеведучий і герой реаліті-шоу "Холостяк-9" Микита Добринін є чоловіком Дар'ї квіткової, з якими у них народився спільний син.

Микита Добринін та Даша Квіткова. Фото: Instagram
Микита Добринін та Даша Квіткова. Фото: Instagram

Чоловік є популярною особистістю, за його життям стежать понад 1,2 мільйона шанувальників. Останні намагаються лайкати і коментувати кожен його пост.

22 лютого Добринін опублікував фотографію на тлі пляжу. У підписі до знімка він закликав свою аудиторію не панікувати і незважаючи на хаос варто завжди пам'ятати про сім'ю.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Іноді щастя — це робота над собою. Так, саме так.У всьому хаосі потрібно нагадувати собі, що поруч кохана дружина, росте син, всі рідні здорові. Що за банальщина, скажуть деякі? Але ні, це найважливіше і мене тут не переконати в іншому.Сім'я-це моя цінність. Тому і вам хочу нагадати про це і ніколи не сумувати", - повідомив він.

Як повідомляв портал "Знай.ua", переможниця "Холостzка" Улянова залишилася без одягу, прикрившись руками і квітами, сподобалося не всім.

Також портал Знай.uа писав, що 5-річний синочок Каті Осадчої і Юри Горбунова сів за величезний рояль, поки батьки не бачать: "Наша гордість"

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Анастасія Приходько" злила "таємні переговори Леніна по Україні - в РФ помилилися:"Пох*й". 22 лютого дівчина опублікувала пост в соціальній мережі Instagram, в якому прокоментувала недавні слова Володимира Путіна.