Знаменитий російський виконавець Григорій Лепс закрутив новий роман з українською моделлю. Відповідні чутки почали поширитися в мережі. Хто нова обраниця артиста, пише "УНІАН".

Григорій Лепс після розлучення з танцівницею Ганною Шапліковою знову з головою поринув у стосунки. Цього разу обраницею музиканта стала українська модель. Зовсім недавно в мережі з'явилися кадри, на яких Виконавець обіймає і цілує Міс Львів-2018 і першу Віце-Міс Україна Всесвіт 2018 Наталію Болюх.

Григорій Лепс, фото: Instagram
Григорій Лепс, фото: Instagram

Разом з тим ні сама модель, ні артист не прокоментували чутки про їх можливий роман. Однак Наталія Болюх підігріла інтерес шанувальників до цієї теми.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Так, днями один з її передплатників в соцмережі Instagram запитав хто її улюблений артист. Модель не вагаючись відповіла, що це Лепс і навіть записала коротенький ролик під пісню "я щасливий".

Варто нагадати, що в кінці 2021 року Григорій Лепс розірвав стосунки зі своєю дружиною. Пара прожила разом 20 років. Відзначається, що ініціатором розлучення стала Анна Шаплікова.

Раніше Знай писав, Філіп Кіркоров залишив Україні "таємне послання" через всі проблеми: "Не перестану захоплюватися".

Також ми писали, радісна Ані Лорак повідомила про концерт у Санкт-Петербурзі і розлютила українців: "Буде останнім у житті".

Нагадаємо, Оля Бузова у відпустці влаштувала пікантний перекус, шанувальники залишилися незадоволені: "Ноги за піцу розсуваються?" Артистку захейтили шанувальники після фото з піцою. Перейшла на їхню думку всі межі.