Актори «Дизель-шоу» вирішили підтримати співвітчизників перед загрозою повномасштабної війни з країною-агресором Російською Федерацією, створивши відповідний номер.

Вони переробили пісню «Мам» Андрія Кузьменка та гурту «Скрябін», додавши їй патріотичного звучання. Ролик оприлюднили на офіційній сторінці проекту в соціальній мережі Instagram, де за їхніми творчими здобутками стежать понад 449 тисяч осіб.

Скрін, Instagram Дизель шоу
Скрін, Instagram Дизель шоу

««Дизелі» вкотре довели, що можуть бути не лише смішними, але й неймовірно зворушливими! Автори проекту написали новий текст на улюблений народний хіт Кузьми Скрябіна "Мам!". Номер доповнила пісочна анімація. На екрані змінюють одна одну картини, які створила талановита художниця Вероніка Сироваткіна», - розповіли у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

«Мамо… ти стільки лиха бачила в житті… Часу не мала ти спокійно пожити, то розпинали вороги, то діти…», - співають артисти.

«Доводите!!! Робите багато цікавого», «Душевно , щиро», - оцінили їхній виступ глядачі в коментарях.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Філіп Кіркоров залишив Україні "таємне послання" через всі проблеми: "не перестану захоплюватися".

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Анастасія Приходько" злила "таємні переговори Леніна по Україні - в РФ помилилися:"Пох*й".

Також портал Знай писав, Віктор Ющенко розцілував Петра Порошенка і сказав, чи варто боятися вторгнення Росії: "немає логіки".