Філіп Кіркоров показав як виглядав двадцять років тому. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий російський співак, актор і композитор Філіп Кіркоров частенько радує своїх шанувальників новими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 4,9 мільйона фоловерів. Іноді він з ними спілкується у форматі сторіз.

Філіп Кіркоров. Фото: скріншот youtube
Філіп Кіркоров. Фото: скріншот youtube

22 лютого Філіп Кіркоров опублікував фотографію в сторіс соціальної мережі Instagram, де продемонстрував себе в молодості.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Вгадаєте який рік?",- поставив запитання відомий російський співак і продемонстрував чотири варіанти: 2000, 2001, 2021, 2022 і натякаючи на те, як він добре зберігся.

На наступній фотографії сторіз він продемонстрував коментарі прихильниць. Примітно, що на одній з фотографій він стоїть на тлі жовто-блакитної стіни - кольору прапора України.

"Фото з різницею в 20 років. А він все також прекрасний"; "я ніколи не перестану захоплюватися цією дивовижною людиною", - повідомляють вони.

Філіп Кіркоров. Фото: Instagram
Філіп Кіркоров. Фото: Instagram

Нагадавши, зародження почуттів, три кольори троянд і перевірки дівчат: Чим дивуватиме українців 12 сезон "Холостяка" з Алексом Топольським

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Maruv чекає первістка, животик вже нічим не приховати: "вважаю найкращим подарунком!". Співачка опублікувала свої фото в чорній латексній міні-сукні з уже помітно кругленьким вагітним животиком.

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати".Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "дорослі дівчатка".