Відома українська спортсменка Аніта Луценко, а також тренер шоу "Зважені та щасливі" підтримала українців у цей непростий час і розкритикувала дії країни-агресора. Думками зірка поділилася на своїй сторінці в instagram.

Аніта Луценко зазначила, що на даний момент знаходиться в Таїланді, але душею з Україною і зазначила, що повернеться на батьківщину з цієї запланованої поїздки. Вона заявила, що в шоці від дій агресора і не може чути тих фейків, які летять на адресу України.

Аніта Луценко, фото: Instagram
Аніта Луценко, фото: Instagram

"В останні дні я в шоці від того, як люди можуть бути канібалами! Не жити щасливим життям, маючи гроші, владу, можливість покращувати життя у своїй країні, а просто нести біль, розруху, війну, суцільну брехню в інші країни... до нас... якого біса?! Це не нормально, аморально, це дії проти людства! Мене нудить від тих фейків, слів, жартів, історичних перекруток ... це жах!",- написала вона.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Аніта Луценко заявила, що вірить в українських захисників і Україна зможе вистояти в цьому протистоянні і стати тільки сильніше. Спортсменка заявила, що українці хочуть миру і послала винних в ескалації куди подалі.

"Українці сильні і незламні! А ось зуби будуть зламані!
Вірю в ЗСУ на 100%, підтримую! Вірю, що Україна встоїть і стане сильнішою! Єднання людей проти одного ворога завжди зміцнює громаду. Ми всі хочемо миру і спокійного життя!
Українські люди, природа, історія, технології, їжа, Краса, культура – це наша гордість і пішли в ж*пу вороги!",- написала спортсменка.

Раніше Знай писав, Аніта Луценко розкрила секрет успішних тренувань вдома: як привести себе у форму за кілька тижнів.

Також ми писали, Аніта Луценко розповіла про один з головних принципів схуднення: це допоможе не одній українці після свят.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва випадково закликала весну раніше терміну: "8 годин сну і королева".