Співачка з Білорусі Дакота згадала, як виступала в Україні, та усвідомила слова своєї бабусі.

Відома співачка Рита Дакота написала зворушливий пост в підтримку України. Вона розмістила його під усіма відео, які зібрала у колекцію. Це уривки концертів в Україні.

Дакота. Фото: Instagram
Дакота. Фото: Instagram

Ось що написала дівчина:

"У каруселі - мої найулюбленіші концерти в Україні. Вечори, коли всім начхати, що в мене білоруський паспорт, і я прилетіла рейсом з Росії, в якій живу вже багато років, щоб обійняти своєю музикою українських китів. Немає між нами різниці, ми всі рівні, ми все одно. Я дуже люблю зграю з України. Як люблю зграю із Росії. І зграю з Білорусі.", - заявила дівчина.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вона також поділилася, що те, що відбувається сьогодні - йо**не дно, жодна розсудлива людина на землі не підтримує війну. У війні немає переможців, у війні програють усі.

Дакота. Фото: Instagram
Дакота. Фото: Instagram

Дівчина заявила, що ми брати, та закликала не давати політичним іграм міняти це.

Дівчина згадала слова своєї бабусі, коли колись прибігла з розбитими колінами, або розбитим серцем.

"Скаржитися. Вона обіймала мене ніжно і завжди відповідала однаково "онучка, все це такі дрібниці, головне – війни немає". Сьогодні я вперше, мабуть, розумію, про що вона говорила", - написала співачка.

Нагадаємо, раніше Біллі Айліш перетворилася на дорогу копію зірки Serebro Серябкіної.

Як повідомляв портал "Знай.ua", сумна Тіна Кароль заспівала про важливість життя російською.

Також "Знай.ua" писав, що Анастасія Приходько показала, що підтримує її у тривожні часи.