Тіна Кароль зачаровує своїм неймовірним голосом. Співачка нагадала українцям своєю піснею про оптимізм.

На фан-пабліку Тіни Кароль в Instagram, з'явився уривок пісні, яку Тіна Кароль співала декілька років назад "Все равно иди на жизнь". Це надзвичайно потужна пісня, сповнена тонких емоційних забарвлень. А виконання Тіни, з легким присмаком кантрі, неймовірними пасажами голоса, не залишають байдужими нікого.

Тіна Кароль. Фото: Youtube
Тіна Кароль. Фото: Youtube

Тіна Кароль та шанувальники з фан-пабліку підтримали співачку, адже у тривожні для України дні всі намагаються об'єднатися та спільними зусиллями підтримувати один одного у непрості часи.

На відео Тіна виступає з маленькою гітарою укулєлє, вона одягла строгий костюм смарагдового кольору, та сидить на стільчику, граючи та співаючи.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Красуня зачарувала всіх. У колонці коментарів написали:

"Еххх, як актуально сьогодні особливо", "Все буде добре незважаючи ні на що", "Завжди йду на життя", "Сподіваюся, у вас все добре... вітання з Індонезії", "Яка Тіна прекрасна", - написали шанувальники. Окрім того, вони залишили багато сердечок та смайликів.

Сама ж співачка помітила, яке відео розмістили її "офіційні фанати" та подякувала, залишивши коментар під відео "Спасибі", коротко написала співачка.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше на "Іграх талантів" з'являться циркач з Білорусії і зірка Берлінської опери.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль на "Іграх талантів" знайшла в собі нову суперсилу, такого ніхто не очікував

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль відмовила Михайлу Поплавському, але ректор не опускає рук