Біллі Айліш вразила шанувальників кардинальними змінами у своїй зовнішності. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

На даний момент Біллі Айліш є однією з найпопулярніших і успішних співачок у світі.

Популярність знаменитості відбилася на її соціальних мережах. Так, на Instagram Біллі Айліш підписалося 87 мільйонів чоловік, які активно стежать за її творчістю та особистим життям.

21 лютого дівчина опублікувала пост в соціальній мережі Instagram, в якому показала кардинальні зміни у своїй зовнішності. Дівчина обстригла своє довге волосся, перефарбувалася в темний колір.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Даний образ просто шокував її шанувальників. Багато хто не впізнали Біллі Айліш і засипали дане фото безліч здивованих коментарів.

"Біллі?"; "Буквально перевершила мене"; "акулі потрібні нові друзі"; " Мамочка?"; "Я все ще відновлююся від шоу. Ти не можеш так вчинити зі мною", - повідомляють вони.

Раніше Знай писав, Наташа Корольова і Тарзан принизили потенційну невістку, не гідна їх синочка: "не перша і не остання".

Також портал Знай.uа повідомляв, що став відомий головний секрет Єлизавети II:"екзотичне поповнення". У соціальній мережі розмістили несподівану новину про королеву Великобританії. Стало відомо, що Єлизавета II володіє особливими уподобаннями, однак, вона зовсім недавно вирішила зробити виняток.

Також портал Знай.uа повідомляв, що друга Миколи Баскова Даню Мілохіна відмовилися впускати в Україну, розгорнули в Борисполі.