Роман Яремчук продемонстрував підтримку України після того, як у середу забив за «Бенфіку» у ворота «Аякса» у Лізі Чемпіонів, але отримав за це попередження від судді Славко Вінчича.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Нападник збірної України забив гол для португальців в їх нічиєї 2:2 проти підопічних Еріка тен Хага на стадіоні "Да Луш" в Лісабоні. Душан Тадіч і Себастьян Халлер також відзначилися в протоколі.

Удар Яремчука послідував після того, як Тадіч відкрив рахунок, а Халлер компенсував невдалий автогол, забивши на іншому кінці всього через 10 хвилин після того, як він вийшов з лавки запасних.

Роман Яремчук
Роман Яремчук

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Коли він зняв сорочку на знак святкування, з'ясувалося, що на його нижній сорочці був логотип українського герба.

Жест Яремчука послідував після того, як захисник «Манчестер Сіті» Олександр Зінченко і колишній нападник «Челсі» Андрій Шевченко опублікували зухвалі заяви.

Роман Яремчук
Роман Яремчук

Зінченко писав: "Весь цивілізований світ стурбований становищем в моїй країні. Я не можу залишатися байдужим і хочу висловити свою точку зору. Це моя країна. Країна, в якій я народився і виріс. Країна, кольори якої я представляю в міжнародному футболі. Країна, кордони якої повинні залишатися недоторканними. Моя країна належить українцям, і ніхто не може її захопити. Ми не здамося!"

Нагадаємо, що Олександр Зінченко звернувся до Путіна із зухвалою заявою.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", наслідки дій Путіна торкнулися і футболу.