Відомий український футболіст Олександр Зінченко звернувся до Президента Російської Федерації після повномасштабного вторгнення в Україну.

Чоловік опублікував нові stories на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є.

Цього разу чоловік вирішив висловити свою позицію стосовно того, що зараз відбувається в його рідній країні. Футболіст команди "Манчестер Сіті" засудив дії Уряду Російської Федерації, зокрема президента Володимира Путіна.

Олександр Зінченко, фото: Instagram
Олександр Зінченко, фото: Instagram

"Я сподіваюся, що ти здохнеш найстрашнішою смертю, мерзота" - написав Олександр Зінченко, прикріпивши до посту знімок Володимира Путіна.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Трохи пізніше stories і зовсім пропала з його сторінки, і по всій видимості вона була видалена соціальною мережею через масу скарг.

Раніше футболіст вже робив публікацію на підтримку своєї рідної країни, в якій зазначив:

"Весь цивілізований світ турбується про ситуацію в моїй країні. Я не можу залишатися осторонь і намагаюся донести свою думку. На фото-моя країна. Країна, де я народився і виріс. Країна, колір якої я захищаю на міжнародній спортивній арені. Країна, яку ми намагаємося прославляти і розвивати. Країна, кордони якої повинні залишатися непорушними. Моя країна належить українцям і ніхто ніколи не зможе привласнити її. Ми своє не віддамо! Слава Україні🇺 🇦".

Нагадаємо, що вранці четверга, 24 лютого військові Російської Федерації вторглися на територію України. Це означало одне-початок військових дій. Водночас президент країни Володимир Зеленський ввів воєнний стан.

Нагадаємо, що Влада Седан зворушливо привітала Олександра Зінченка з 25-річчям і натякнула на його найбільшу мрію

Також, Влада Седан вразила ідеальною красою після народження доньки

Раніше повідомляли, що колишній Владика зізнався, як вона зрадила йому з Олександром Зінченком