Багато світових політиків і зірок виступають проти війни в Україні і закликають РФ відступити. Так, підтримати Україну в цей непростий час вирішив і знаменитий американський письменник Стівен Кінг. Він поділився думками на своїй сторінці в twitter.

Він порівняв Росію з великою дитиною, яка б'є меншого (мається на увазі Україна). Письменник натякнув, що великим країнам саме час підставити своє плече і зупинити, те що творить Росія.

Стівен Кінг. Фото: скріншот youtube
Стівен Кінг. Фото: скріншот youtube

"Чому більшість з нас навчилися, коли були дітьми на ігровому майданчику: ви не стоїте осторонь, поки велика дитина б'є маленького. Ви можете отримати і два удари, поки будете змушувати велику дитину зупинитися, але це правильний вчинок", - заявив письменник.

Скріншот twitter
Скріншот twitter

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

До слова, це не перший раз коли письменник висловлює підтримку на адресу України. Так, у 2018 році Стівен Кінг висловлював підтримку українському режисерові Олегу Сенцову, якого незаконно ув'язнили в Росії.

Раніше Знай писав, Вакарчук, Решетник і Козловський звернулися до українців і вселили віру в перемогу: "Ми вистоїмо, ми сильні".

Також ми писали, Блаженніший Святослав закликав українців захищати свою державу: "Не маємо права віддати своє". Блаженніший Святослав закликав українців зберігати спокій і ставати на захист України.

Нагадаємо, Сергій Притула пояснив українцям, як відрізнити правду від фейку: "Перевіряйте інфу". Шоумен закликав українців не поширювати фейки і перевіряти інформацію.