Дружина мера міста Київ, Віталія Кличка, Наталя вирішила висловитися стосовно російської агресії.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка ділиться своїми висловлюваннями на ту чи іншу тему.

Цього разу, як і багато українців вона вирішила висловитися стосовно російської агресії в Україні. Її серце продовжує битися разом зі співвітчизниками.

"Молюся за свою сім'ю, близьких, друзів і всіх людей, які проживають жахливу реальність, створену хворою свідомістю братнього народу... Прошу моліться разом зі мною за Мир в моїй країні і в усьому світі.🙏 🏼 🇺 🇦 "- йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Після цього, вона продублювала своє звернення ще й англійською мовою, щоб якомога більше людей зрозуміли її послання. Багато медійних особистостей продовжують підтримувати Україну, і просять людей з Росії теж не мовчати.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Постів в соціальних мережах, як можна побачити, вкрай мало. Потрібно виходити на вулиці, мітингувати, просити країну припинити агресію проти Росії, адже по всій видимості це тільки початок.

Керівництво Російської Федерації не злякали санкції від світових лідерів, і вони продовжують свою агресію проти України. У своєму зверненні Володимир Зеленський порівняв дії Російської Федерації з фашисткою Німеччиною в 1941 році, які також напали без попередження.

Нагадаємо, що дружина Віталія Кличка показала, як піднімає собі настрій далеко від чоловіка

Раніше повідомлялося, що дружина Віталія Кличка показала, які наїла щічки, працюючи вдома

Також, Володимир Кличко "перекваліфікувався" з боксера в мисливці і показав свою секретну зброю.