Український хіп-хоп музикант Ярмак пішов боронити рідну країну, ставши до лав Збройних сил України. Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за ним спостерігають 225 тисяч осіб.

«Сиджу в воєнкоматі, людей багато, нікого не закликаю, без героїзму, на власну відповідальність! Помітно багато толкових людей, які і воювали і були у спеціальних військах, тому без пафосу, Україна вистоїть!», - написав він.

Скрін, Instagram Ярмак
Скрін, Instagram Ярмак

На іншому фото, розміщеному в сторіз, співак побажав українцям доброго ранку в бронежилеті і касці. В руках у нього вогнепальна зброя.

«Друзі, всім привіт! Пишаємося нашими ЗСУ. Я просто вражений від хоробрості, мужності… Ніби й я не сцикун, але вони якісь супергерої. Вони роблять неймовірні речі, я схиляюся перед ними. Я, моя родина – всі їм дуже вдячні. Молімося за те, щоб вони всі залишалися живими і захищали нас далі.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Скрін, Instagram Ярмак
Скрін, Instagram Ярмак

Також він звернувся до росіян, і заявив, що не збирається нікого ні в чому переконувати.

«Поколения должны пройти, чтобы вы смыли то зло и те преступления, соучастниками которых являетесь. Не окупить вам свои грехи. Як кажуть в Україні, ви втрачені», - додав він.

Нагадаємо, репер Yarmak у футболці національної збірної підтримав Україну на Євро-2020: "Вболіваємо за наших".

Крім того, Еммануель Макрон виділив Україні 1,2 мільярда, а також пообіцяв допомогти: "Це безпрецедентно". Франція вирішила знову допомогти Україні. Скільки грошей виділять цього разу

Також Знай повідомляв, учасник " Холостячки "Андрій Задворний вступає до лав ЗСУ:"по моєму Києву постійно гатять". Чоловік взявся за зброю через обстріли окупантами мирного населення