Учасник шоу "Холостячка" Андрій Задворний, який після повномасштабного нападу військ Росії на Україну вирішив спілкуватися виключно українською мовою, пішов далі й ухвалив рішення стати до лав ЗСУ.

Про це сам Андрій Задворний повідомив у своєму пості у соціальній мережі Instagram, де на нього підписані

«Я іду добровольцем до армії. Слава Україні! Я зараз знаходжуся в місті Жидачів, на Західній Україні, і ми тут перебуваємо один день. Але я розумію, що не можу тут більше знаходитися. Тут безпечно, тут взагалі немає ніяких пострілів. Але в моєму місті, по моєму Києві постійно гатять, іде війна. В моєму рідному Києві йдуть бої, я не можу бути осторонь. Я прийняв для себе єдине рішення – ми з хлопцями залишили всіх в надійних місцях і збираємося зараз в Хмельницькому, і завтра ідемо вступати до лав Збройних сил України», - заявив чоловік.

Пізніше він повідомив, що вже перебуває у Львові, а потім – і в Хмельницькому.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще