Відома актриса, народна артистка Російської Федерації Лія Ахеджакова у терміновому порядку звернулася до своєї аудиторії і закликала зупинити війну в Україні. Вона просить донести Кремлю, щоб він припинив наступ.

Відповідний пост Лія Ахеджакова розмістили на своїй сторінці в Instagram.

"Я проти війни! І закликаю всіх росіян, які також не хочуть продовження всіх цих жахів, закликаю не мовчати, висловлювати свою думку, говорити про це! Давайте донесемо до Кремля, що так робити не треба. Ну не треба!...", - підписала публікацію актриса.

Популярна актриса з Росії прийняла серйозне рішення, і звернувся до російського народу з проханням зупинити війну в Україні. Вона закликає свою аудиторію не мовчати про те, що відбувається і донести Кремлю, що війна з Україною – не правильно!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Лія Ахеджакова, акторка
Лія Ахеджакова, акторка

Численна публіка, яка підписана на сторінку народної артистки РФ, не пропустила повз вуха дане звернення Лії Ахеджакової. Люди вирушила в розділ коментарів, щоб підтримати дану ініціативу.

Лія Ахеджакова, фото з вільних джерел
Лія Ахеджакова, фото з вільних джерел

"Спасибі вам, для нас кожне слово ваше!", "Дякую за підтримку", "Дякуємо за підтримку", "Слава Україні! Ми не здамося ніколи! Російські матері не пускайте своїх дітей на загибель! Ми захищаємо свою землю, ми - нащадки козаків! Руки геть від моєї землі!", "я проти війни!!!!!", - пишуть відгуки юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост Лія Ахеджакова в Instagram
Коментарі на пост Лія Ахеджакова в Instagram

Коментарі на пост Лія Ахеджакова в Instagram
Коментарі на пост Лія Ахеджакова в Instagram

Нагадаємо, що Даша Квіткова закликає зупинити війну в Україні і повідомила, що відбувається.