Переможниця романтичного шоу "Холостяк", відома блогерка Даша Квіткова звернулася до росіян і розповіла про реальний стан справ в Україні і злочини Кремля. Про це вона написала на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Даша Квіткова вирішила донести російському народу правдиву інформацію про те, що насправді відбувається в Україні і що творить їх армія під керівництвом Володимира Путіна.

Даша Квіткова, фото: Instagram
Даша Квіткова, фото: Instagram

"Моя російськомовна аудиторія, зараз я звертаюся до вас. В історіях я залишила посилання на канал, де ми зібрали для вас всю правдиву інформацію про те, що зараз відбувається в Україні. Де ви побачите всі реальні фото і відео. Ми не хочемо, щоб ви були дезінформовані інформацією, яку показують у вас по ТБ", - написала Квіткова.

Даша Квіткова повідомила, що зараз знаходиться в притулку в самому центрі Києва разом з рідними, дітьми. Чути вибухи і стрілянина. Вона повідомила росіянам, що їх дезінформують і в Україні йде повномасштабна війна, яку розв'язав російський уряд на чолі Путіним.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Все, чого ми зараз хочемо, це щоб зупинилася війна. Скрізь!
Найважливіше - це мирне небо над головою. Не треба влаштовувати війну між один одним, всередині країни. Хіба мало зараз того, що відбувається?",- написала вона.

Раніше Знай писав, переможниця "Холостяка" Даша Квіткова порадила українцям цінувати кожну секунду:"багато тривоги навколо".

Також ми писали, переможниця "Холостяка" Олександра Шульгіна заявила про свою вагітність від невідомого "супермена": "Мовчали до останнього".

Нагадаємо, Андрій Задворний з " Холостячки "вирішив перейти на українську мову, щоб підняти патріотичний дух: "Сподіваюся на підтримку".