Народна артистка України Наталія Могилевська звернулася до українців з проханням дотримуватися спокою.

Відповідний пост Наталія Могилевська розмістила на свтеой сторінці в Instagram.

"Хлопці, це важливо! П'ємо воду, їмо і накопичуємо годинник сну. Щоб мозок був здоровим і приймав правильні рішення в критичних ситуаціях", - підписала відеофайл українська співачка.

Крім цього, Наталія Могилевська повідомила про те, що у неї вдома перебувати вагітна сестра, літні люди і діти. Зірка української естради настійно рекомендує дотримуватися спокою і не виходить з будинків і укриттів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Емоції і паніка ні до чого хорошого ніколи не приводили. Зберігаємо спокій", - продовжила Наталія Могилевська.

Численна аудиторія, яка підписана на сторінку зірки, не змогла пройти повз даного поста. Люди не стали мовчати і почали писати відгуки у вигляді коментарів.

Stories Наталії Могилевської, скріншот: Instagram
Stories Наталії Могилевської, скріншот: Instagram

"Я народжувала під звуками війни, я гуляла з дитиною не під співом птахів, а під звуками військової техніки... зараз я пояснюю дітям що таке війна, і це страшно (((я щиро бажаю щоб швидше настав МИР!!! Щоб діти народжувалися не в метро, не під обстрілами, а в мирний час... тримайтеся! Ми вистоїмо!!! І я утримую обіцянку дану моїм дітям, прийдемо до Вас на концерт я і мої дівчатка ... в Покровськ. Так, ми живемо 40 км від Донецька, ми", "це дуже страшно ,не так за собі як за своїх дітей, близьких.... Дай Боже нам витримки пережити цей жах", - пишуть відгуки юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост Наталії Могилевської в Instagram
Коментарі на пост Наталії Могилевської в Instagram

Коментарі на пост Наталії Могилевської в Instagram
Коментарі на пост Наталії Могилевської в Instagram

Нагадаємо, що Даша Квіткова звернулася до жителів Росії.