У соціальній мережі повідомили, що збірні команди з футболу почали відмовлятися грати з Росією через вторгнення в Україну. Це говорить про те, що збірну Росії з футболу можуть відсторонити від участі в чемпіонаті світу 2022.

Відповідний пост розмістили на порталі «Суспільне»

Потрібно повідомити, що є відомості про те, що Швеція, Чехія і всі інші опоненти Росії з футболу відмовилися грати з нею за вихід в плей-офф на Чемпіонат світу з футболу в 2022 році.

«Усі можливі суперники Росії у плей-оф за вихід на чемпіонат світу-2022 відмовилися грати проти неї через вторгнення в Україну. "Яке б рішення не приймала ФІФА, у березні ми не гратимемо проти Росії", - йдеться у заяві Швеції", - підписаний пост в Telegram-каналі "Суспільне".

Скріншот поста в Telegram
Скріншот поста в Telegram

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Переможець протистояння Росія-Польща виходив би на кращу збірну в матчі Чехія – Швеція. Саме в цій четвірці повинні були визначити одного з трьох учасників фінальної частини чемпіонату світу.

Всім жителям України відомо, що, на превеликий жаль, Росія напала на Україну 24 лютого. Володимир Путін відправив війська в Україну, які бомблять міста і будинки з мирними жителями.

Потрібно нагадати, що війна в Україні йде вже 4 дні поспіль. За цей час різноманітні відео та фотографії з жахом, який відбувається в Україні, поширилися по всьому світу.

Важливо відзначити, що багато країн у світі підтримують Україну.

Нагадаємо, що футбольні клуби Англії підтримали Україну.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", Дмитро Комаров розповів, що думаю росіяни про вторгнення в Україну.