Відомий голлівудський комік Джим Керрі висловив слова підтримки проти війни в Україні.

Джим Кері випустив твіт в підтримку України та українських дітей. На картинці, яку комік розмістив у своїй стрічці - розірвана кулями іграшка ведмедика падає на український прапор.

Він написав короткий, проте дуже влучний пост, про "велетенського політичного недоумка" Путіна, та те, як страждають від його дій діти.

"У мене розривається серце, коли я бачу, як невинні люди (особливо діти) наражаються на небезпеку через ще одного грандіозного політичного недоумка в історії. Остерігайтеся того, кого не люблять", - написав Джим Кері.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше проти війни в Україні, та засуджуючи Путіна виступила мадонна. Вона випустила яскравий кліп, у якому порівняла Путіна з Гітлером.

Також засудила дії Путіна Барбара Стрейзанд, вона заявила, що Путін бреше, як Трамп.

"Це все проєкція. Він стверджує, що позбавляє Україну від нацистів, водночас поводиться як Гітлер, вторгнувшись до свого сусіда, який хоче йти демократичним шляхом".

Нагадаємо, раніше Оксана Забужко констатувала початок Третьої світової і тотальну ненависть до Путіна.

Як повідомляв портал "Знай.ua", чемпіон Олександр Усик звернувся до росіян зі сльозами, згадуючи подвиги ЗСУ

Також "Знай.ua" писав, що Віталій Кличко спростував фейк, який розповсюджували від його імені