Відомий український артист Віктор Павлік вирішив підтримати військових у складний для всієї країни час. Попросив кожного жителя країни приєднатися.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік радує шанувальників новим контентом, але, останнім часом, у зв'язку з війною в Україні новини не найприємніші.

Вже п'ятий день йде війни Росії проти України. Вночі російські війська незаконно вторглися на територію України, тим самим змінивши звичне життя громадян раз і назавжди.

Віктор Павлік зі своєю дружиною і сином прийняли рішення покинути Київ, однак, навіть незважаючи на це артист вирішив допомогти своїй країні, і вступив в тероборону в тій області, де вони зараз знаходяться.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Цього разу в новому пості Віктор Павлік вирішив створити новий челендж, яким підтримає кожного українця, зокрема військових.

"Стартує флешмоб #відомі_українці_з_нашими_захисниками. Якщо ви хочете приєднатися. Прохання: записати коротке відео звернення до наших військових, терроборонівців, всіх тих, хто зараз веде боротьбу з окупантом. Слава Україні! Героям слава!"- йдеться в повідомленні під постом.

У ролику артист попросив українців триматися, адже правда на нашому боці, а це означає, що і перемога за нами. Коли це станеться - питання часу.

Всього за два дні російської агресії в тероборону приєдналося понад 100 тисяч громадян, що бажають допомогти.

Нагадаємо, що майже 200 танків, десятки літаків і вертольотів і 5300 загарбників: у Міноборони повідомили про втрати РФ в Україні

Раніше повідомлялося, що українські військові накрили групу технічної розвідки Росії

Також, по нафтобазі у Василькові був здійснений ракетний удар, - ДСНС.