Відома українська блогерка і Дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 130 тисяч чоловік.

Зовсім недавно жінка зважилася на одкровення, розповідаючи про алкоголізм чоловіка, проблеми з його виступами і про те, як їй доводилося витягати з запоїв. Ростислав Калацінський на своєму Youtube-каналі Rostyslove Production висловився з цього приводу і порекомендував Катерині, перед тим, як говорити про подібні речі, довго подумати.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова, фото: Instagram
Віктор Павлік та Катерина Репяхова, фото: Instagram

Розповіла вона про це в ході скандалу, в який була втягнута колишня дружина Віктора Павлика. Репяхова зазначила, що спочатку їй багато хто висловлював, що вона розбила сім'ю.

"Коли я зустріла Віктора Франковича, у нього були великі проблеми з алкоголем. Настільки великі проблеми, що це була реанімація кожен раз, запої дуже тривалі. Це були випадки, коли зривалися концерти, коли я особисто людям роздавала квитки і мені плювали в обличчя, тому що він виходив на сцену п'яний і його виносили. І таке було... коли він виходив на сцену з розстебнутою ширінкою", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Катерина Репяхова, фото: Instagram
Катерина Репяхова, фото: Instagram

Таким чином, за словами Ростислава, жінка спробувала виправдатися перед людьми, що вона не руйнувала сімейну ідилію Віктора Павлика і його колишньої дружини. Однак незрозуміло, навіщо було розповідати всі ці подробиці.

Нагадаємо, "Гарем" Віктора Павлика: що відомо про чотирьох дружин і дітей велелюбного музиканта

Як повідомляв "Знай.ua", знаменитості-чоловіки висловилися про партнерські пологи: чому Павлик і кошовий проти, А Анатоліч з Горбуновим чекали цього

Знай.ua писав, маму Кузьми Скрябіна позбавили мільйонів після загибелі сина: "Андрій співав за всіх"