Багато відомих людей вже висловили свою підтримку Україні. Вбивства безневинного мирного населення та руйнування цілих міст у центрі Європи вражають та непокоять.

Пости та відеозвернення на підтримку України та проти Росії опублікували актори, режисери та продюсери. Такі як Девід Лінч, Майкл Бей, Джаред Лето, Анджеліна Джолі, Шон Пенн, Шеннен Доерті, Райан Рейнольдс, Блейк Лайвлі, Ештон Катчер, Ейза Гонсалес, Марк Руффало.

Ось декілька цитат, які вони розмістили у своїх дописах:

Марк Руффало написав: "Ви нічого не зробили, щоб відчувати це збочення та непристойне видовище".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Артисти: Карді Б, група "Thirty Seconds to Mars", Мадонна, Біллі Айліш, Регіна Спектор, Майлі Сайрус, Енні Леннокс.

Енні Леннокс написала:

"Яку "ціну" мають заплатити звичайні люди, за кошмарне божевілля та жорстокість, вторгнення, війну?".

Також долучилися й інші знамениті всесвітньо відомі особи. Представники королівської сімʼї Великої Британії, громадські діячі, підприємці: Кейт Міддлтон і принц Вільям, Меган Маркл і принц Гаррі, Ксенія Собчак, Стівен Кінг, Кріштіану Роналду, Меган Маккейн, Віталік Бутерін, Джіджі Хадід, Максим Чмерковський, Бетенні Франкель, Кендалл Дженнер, Гейлі Болдвін

Анджеліна Джолі написала: "Ще зарано говорити, що станеться, але значення цього моменту для народу України, та міжнародного верховенства права неможливо переоцінити".

Нагадаємо, раніше Віктор Павлік показав, як можна підтримати українських військових.

Як повідомляв портал "Знай.ua", матері зі сльозами проводжають синів захищати Батьківщину.

Також "Знай.ua" писав, що Катя Осадча познайомила українців з капітаном, який не здався окупантам.