Відомий український борець Жан Беленюк знову розповів про підле вторгнення Російської Федерації, а також про зраду людей, які були пов'язані з Україною.

Новий пост був опублікований на сторінці спортсмена в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно зараз він висвітлює правду про ситуацію в Україні.

Мова в пості пішла про Дзамболата Тедеєва, який підтримав Російську Федерацію після початку вторгнення їхніх військ на територію України.

Це навіть незважаючи на те, що він виступав у складі збірної України на Олімпіаді в 1996 році, а також вигравав чемпіонат Європи в далекому 1993.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Залишу це тут, щоб показувати кожному, хто буде щось розповідати про» спорт поза політикою «і»причому тут спортсмени"! П. с. товариш головний тренер збірної з вільної боротьби @dzambolat_tedeev , який виступав за збірну України і навіть вигравав за Україну Чемпіонат Європи, виклав це відео в день, коли Україна була атакована ракетами РФ, лідера якого він так завзято підтримує тепер.."- йдеться в повідомленні під постом.

Спортсменка Лілія Подкопаєва підтримала Жана, і також засудила такі дії з боку Дзамболата Тедеєва, який зрадив Україну, і продовжує наполягати на тому, що Росія права в цьому питанні.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

"Дзамболат Тедеєв, я зневажаю тебе. З жахом згадую, як ти представляв Україну на Олімпійських Іграх в Атланті в 1996", – висловилася про свого колишнього партнера по тій олімпійській команді дворазова чемпіонка ігор-1996 зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва.

Нагадаємо, що в Україні ліквідовано майже 6 тисяч російських військових: Міноборони повідомило про масштабні втрати ворога

Раніше повідомлялося, що в Одесі поновилися обстріли, під вогнем опинилося відразу 9 будинків: є загиблий

Також, Володимир Остапчук емоційно звернувся до росіян.