Українська співачка, художниця і телеведуча Анжеліка Рудницька поділилася відеофайлом соцмережі, щоб показати наслідки бомбардування Харкова Росією.

Відповідний пост Анжеліка Рудницька продемонструвала у своєму акаунті в Instagram.

"Харків. Площа Свободи, зруйнована рашистськими балістичними ракетами. Є постраждалі. Варвари. Вбивці. Окупанти", - підписала Відеоролик виконавиця.

Крім цього, Анжеліка Рудницька написала в коментарях останню інформацію з Харкова, в якій повідомляється, що місто продовжує бій з ворогом з Росії.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Інформація з Харкова:" Губернатор живий, всі живі, б'ємося далі!"Харків, Площа Свободи після ракетного удару, реактивною системою залпового вогню. Не можу впізнати це місце, де так любив гуляти з друзями. Взимку тут зазвичай працює каток та різдвяний ярмарок. На цій площі легендарні "Queen" зіграли в 2008 концерт, який за кількістю глядачів увійшов в Книгу рекордів Гіннеса. А тепер тут вбивають людей ракетами залпового вогню. РСЗВ використовуються на полі бою для знищення піхоти противника . На військовому слензі це звучить так, "б' є по площах". У Харкові, на Площі Свободи, це сталося в буквальному сенсі", - написала в коментарях українська співачка.

Коментарі Анжеліки Рудницької
Коментарі Анжеліки Рудницької

Фолловери артистки не стали мовчати і вирушили в розділ коментарів.

"Продажні собаки, московської орди.Горіти їм в пеклі,разом зі своїми брехливими посіпаками", "горіти всім кацапам вічно у вогні. Ненавиджу всім серцем. Різати їх на шматки треба, щоби взагалі назавжди забули сюди дорогу", - пишуть відгуки українці.

Коментарі на пост Анжеліки Рудницької в Instagram
Коментарі на пост Анжеліки Рудницької в Instagram

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що Польща і Болгарія допоможуть звільнити небо над Україною від російських винищувачів.