Відомий актор, який став відомий після ролі в серіалі "Універ" написав, що довго думав про те, чому може бути війна, і вирішив підтримати українців.

На своїй сторінці в Instagram актор Арарат Кещян, написав, що за п'ять днів до страшних подій йому в голову прийшла думка.

"Війна сама не важлива (не має сенсу). Головне те, що передувало війні та те що буде після".

Актор написав, що записав та забув про цю цитату. А тепер довелося згадати.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"За всі ці роки я із захопленням спостерігав за зовнішньою політикою нашої країни. За тим, як садили на жопу псевдомиротворців з Пентагону. Підкреслю, за зовнішньою. До внутрішньої були і є питання. Захоплювався до моменту, коли це торкнулося України в 2014 році", - зазначив актор.

Він заявив, що він, як більшість громадян і Росії і України, не знає всіх причин того, що відбувається зараз.

"Але одне можу сказати точно, я їх не уявляю. Я не знаю жодної, за якою російські солдати можуть стріляти в українців. Не впевнений, що це можливо зараз, але все ж я спробую. Зупиніть цю війну. Нічого, крім смерті, в тому числі і серед мирних жителів, людей похилого віку і дітей нам це не принесе. Зупиніть війну."

Нагадаємо, раніше для громадян Росії створили сайт зі статистикою воєнних злочинів та втрат армії РФ в Україні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Надя Дорофєєва, яку просто обожнюють на території Росії, розмістила неймовірне і несамовите відео в соціальній мережі.

Також "Знай.ua" писав, що в телефоні вбитого окупанта знайшли переписку з сестрою та коханою.